2019. Június 16., Vasárnap, Jusztin napja
1 EUR 4.7228 1 USD 4.1899 100 HUF 1.4679
Főoldal»HÍREK»Szavazói bizalmát köszöni az RMDSZ Történelmi Máramaros területi szervezete

Szavazói bizalmát köszöni az RMDSZ Történelmi Máramaros területi szervezete

Az országos szinten mért nagy részvételi arány ellenére is sikerült az RMDSZ-nek ismét két képviselőt küldenie Brüsszelbe, az elmúlt vasárnap tartott EP választásokon leadott voksoknak köszönhetően. Az RMDSZ ebből kifolyólag köszönetet mondott szavazóinak. A Történelmi Máramarosban 2092 leadott szavazat jutott az RMDSZ-nek. 

 Szavazói bizalmát köszöni az RMDSZ Történelmi Máramaros területi szervezete

Az RMDSZ Történelmi Máramaros területi szervezete közösségi oldalán fejezte ki háláját az elért eredményért, említést téve azokról, akik részt vettek a kampányban, vagy akár bátorításukkal buzdították a szervezet tagjait.

 Köszönettel tartozunk azoknak, akik az RMDSZ-re szavaztak, akik támogatásukról biztosítottak és bátorítottak! A vasárnapi eredmény közösségünk sikere, a máramarosszigeti magyar összefogás eredménye. Nagyon nehéz megpróbáltatáson vagyunk túl, de az, hogy ekkora részvétel mellett is helytálltunk, azt bizonyítja, hogy közösségünk erős, egységes, és fel tudja mutatni erejét, amikor annak ideje van” – áll a területi szervezet közleményében.

Béres Ildikó Máramarossziget alpolgármestere szerkesztőségünknek nyilatkozva arról beszélt, hogy bár a siker ugyan megvan, de tény az is, hogy a magyar közösség tagjai között bőven akadnak olyanok, akik más pártokra adták le szavazatukat. Ezeknek az embereknek üzenve Béres Ildikó elmondta, hogy a román pártokra leadott szavazatok messze nem jelentik azt, hogy a későbbiek folyamán velük nem fogják éreztetni azt, hogy magyarok.

Hírszerk. Forrás: facebook.com/Történelmi Máramaros RMDSZ

 

Címkék: