2020. Július 12., Vasárnap, Izabella napja
1 EUR 4.8418 1 USD 4.2893 100 HUF 1.3699
Főoldal»KÖZÉLET»Mutass jó példát! – 37 jelölőlap Szilágy, Máramaros és Beszterce-Naszód megyéből

Mutass jó példát! – 37 jelölőlap Szilágy, Máramaros és Beszterce-Naszód megyéből

Utolsó jelölési ciklusát zárta a Nőileg magazin 2017 áprilisában útjára indított Mutass jó példát! című programja, amelyre január 22. és február 4. között Szilágy, Máramaros és Beszterce-Naszód megyéből lehetett példaképeket jelölni. A három megyéből összesen 37 jelölőlapot küldtek be, 18 jelöltre. Közülük kerül ki majd a kilencedik forduló példaképe, valamint a második és a harmadik helyezett is. A győztessel az áprilisi Nőileg-lapszámba készül címlapinterjú.

Mutass jó példát! – 37 jelölőlap Szilágy, Máramaros és Beszterce-Naszód megyéből


Kraszna, Szamosújvár, Kolozsvár, Szilágyperecsen, Szilágysomlyó, Martonvásár, Nagybánya, Szamosardó, Szilágycseh, Zilah, Szatmárnémeti, Kárásztelek, Debrecen, Hajdúszoboszló, Nyírbátor, Fehérgyarmat, Tiszaeszlár és Csanádpalota az a hely, ahonnan jelölőlap érkezett, a jelöltek lakhelyük szerint Krasznán, Nagybányán, Szilágysomlyón, Zilahon, Vicén, Szamosardón és Szilágycsehen élnek. Foglalkozásukat tekintve van köztük óvónő, vegyészmérnök, pedagógus, lelkipásztor, intézményvezető, néptáncoktató, orvos, civilszervezeti vezető, programszervező, dizájner, vállalkozó és kulturális referens is.

A jelölők által a példaképek kiemelt jellemvonásai a türelmesség, a hagyománytisztelet, a kitartás, az állhatatosság, az egyenesség, a céltudatosság, a józan ítélőképesség és a segítőkészség. A zsűri elkezdte a jelölések elbírálását, a győztesek nevét márciusban közöljük.

Programzáró találkozó áprilisban

A Mutass jó példát! program kilenc fordulója bebizonyította, hogy számos olyan ember él közöttünk, aki megérdemli, hogy nagyobb figyelmet szenteljünk neki, munkásságának, tevékenységének, személyiségének. A Nőileg magazin egy programzáró találkozó alkalmával adja át majd Az Év Büszkesége díjat. A találkozó további részleteit áprilisi lapszámunkban, valamint a Nőileg honlapján és Facebook-oldalán közöljük. Addig is figyelmükbe ajánljuk az egyes fordulók második és harmadik helyezettjeivel készült interjúkat, amelyeket honlapunkon olvashatnak

Címkék: