2020. Július 14., Kedd, Őrs napja
1 EUR 4.8430 1 USD 4.2615 100 HUF 1.3631
Főoldal»HÍREK»Húsvéti vásárt szerveztek a máramarosszigeti Leőwey Klára iskolában

Húsvéti vásárt szerveztek a máramarosszigeti Leőwey Klára iskolában

Húsvéti vásárt rendeztek a Leőwey Klára iskola tornatermében április 12-én. Az esemény főszervezője Juhos Emese, a Leőwey Klára líceum, iskolán kívüli tevékenységekért felelős tanára volt. A vásáron óvodás korúak és gimnazisták egyaránt, az általuk készített portékákat dobták vásárra.

Húsvéti vásárt szerveztek a máramarosszigeti Leőwey Klára iskolában
Tanárok, diákok és szülők a tornateremben rendezett húsvéti vásáron.

 

Juhos Emese elmondása szerint „a karácsonyi vásár sikere, ugyanakkor a gyerekek részéről érkező igény, ösztönző hatással volt a szervezőkre”, azért tartották érdemesnek megrendezni a húsvéti vásárt.  Egyrészt így szerettek volna az ünnepre hangolódni. A diákok által kihelyezett asztalokon ott voltak saját készítésű díszeik, de volt, aki saját süteménnyel vonult vásárra. Az értékesített portékákból származó bevételt minden osztály saját céljára használja majd fel.

Húsvéti vásárt szerveztek a máramarosszigeti Leőwey Klára iskolában

A nyolcadikos diákok az általuk összegyűjtött pénzt Kántor Olivérnek, egy komoly műtétre szoruló újszülöttnek ajánlják majd fel. Az osztály egy saját készítésű bannert is kihelyezett amire azt írták: „Érted csináljuk Olivér!” Kántor Olivér az Amerikai Egyesült Államokban fog egy nagyon komoly szemműtéten átesni.       

Címkék: