2018. Szeptember 19., Szerda, Vilhelmina napja
1 EUR 4.6524 1 USD 3.9764 100 HUF 1.4389
Főoldal»HÍREK»Asztalitenisz-bajnokság volt a Leőwey Klára iskolában

Asztalitenisz-bajnokság volt a Leőwey Klára iskolában

Minden év februárjában megrendezésre kerül az asztalitenisz-bajnokság Máramarosszigeten. Az eseményt a megye más településein is megszervezik. Idén is, mint az előző évek szokásához híven, a máramarosszigeti Leőwey Klára Elméleti Líceum sportterme szolgált az esemény helyszínéül, háttérben pedig a város iskoláinak testnevelés tanárai szervezkedtek, hogy minél sikeresebb legyen a bajnokság és gördülékenyen pattogjanak a labdák.

Asztalitenisz-bajnokság volt a Leőwey Klára iskolában


Az eseményen minden helyi iskola képviseltette magát a legjobbjaival. Mindvégig szoros küzdelem volt a gimnazista és a középiskolás korosztályok versenyzői között. A Leőwey Klára Elméleti Líceumot csak középiskolás diákok képviselték: Bálint Erika (kilencedik osztály), Kántor Balázs, Csurka Ákos és Kántor Áron (tizedik osztály), valamint Cziple Gergő Máté (tizenkettedik osztály). A helyi szakaszon jól teljesítő diákok továbbjutnak a megyei szakaszra, melyet már Nagybányán szerveznek.

Ebben az évben is sikerült a leőweys diákoknak jól szerepelni, így hárman fogják az iskolát képviselni a nagybányai megmérettetésen, Bálint Erika, Kántor Balázs és Csurka Ákos.

 

Cziple Gergő

Címkék: