2020. Január 20., Hétfő, Sebestyén napja
1 EUR 4.7788 1 USD 4.3105 100 HUF 1.4200
Főoldal»HÍREK»2019-ben is nagy sikert aratott Szamosardón a Szilveszteri kabaré

2019-ben is nagy sikert aratott Szamosardón a Szilveszteri kabaré

Az elmúlt évekhez képest, talán most örülhettek a szervezők legjobban a létszám miatt, mivel csordultig telt a kultúrotthon helyiekkel, külföldről hazaérkező családtagokkal és a környező falubeli vendégekkel.

Fél nyolckor vette kezdetét az esemény. Tíz kabaréjelenettel készültek a szervezők, ezek a következők: Gasztronómus a disznóvágáson, Focimeccs, Mariska és Juliska a padon, Néma kabaré, Optikusnál, Meztelen ember, Házasélet, Fogorvosnál, Társbérlet, Székely betelefonál a remdőrségre; továbbá még Mezőségi néptánccal, valamint a helyiektől fennmaradt nótákból összeállított nótacsokorral szórakoztatták a jelenlévőket.

2019-ben is nagy sikert aratott Szamosardón a Szilveszteri kabaré

Az este zökkenőmentesen zajlott. Reméljük mosolyt csaltunk mindenki arcára. Ezúton köszönjük meg a segítséget szüleinknek, akik nélkül nem ment volna e nagyszerű kivitelezés. Az előadást ugyanitt egy közös Szilveszteri batyus bál zárt.

Aki lemaradt, vagy akit esetleg érdekel kabaréjelenetünk , visszanézheti youtube-on Gellért Nagy csatornáján Szilveszteri előadás 2019 címen.

Mátyás Eliz

Címkék: